Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 'de Triangel' is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
(077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Telefoonnummer: (077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Praktijkondersteuning

praktijkondersteuning 

Er zijn drie praktijkondersteuners in de praktijk aanwezig:
Gerdi op maandag, woensdag, donderdag en om de vrijdag
Aziz op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Marijke op dinsdag en 2 vrijdagen in de maand.

Zij begeleiden mensen met Diabetes Mellitus (suikerziekte), hoge bloeddruk, luchtwegklachten en hart-en vaatziekten. Het doel daarvan is om controles te intensiveren, zodat o.a. uw bloedsuiker, bloeddruk en cholesterol optimaal gereguleerd worden. Daarnaast zullen zij u zo goed mogelijk informeren maar ook motiveren en stimuleren om uw leefstijl te optimaliseren. Daarnaast begeleiden zij  mensen die willen stoppen met roken. Binnenkort wordt ook ouderenzorg een aandachtsgebied.

 

Tevens hebben wij drie praktijkondersteuners gericht op de geestelijke gezondheidzorg:
Danielle op maandag en donderdag
Michelle op woensdag en donderdag
Wendy op vrijdag

Zij begeleiden mensen met psychische/mentale problemen in samenwerking met de huisarts. Dit zorgt voor een snelle/laagdrempelige hulpverlening van mensen met bijvoorbeeld een burnout, depressie, angststoornis, overprikkeling, etc. De werkzaamheden van de POH GGZ zijn gericht op het helder krijgen van de psychische aspecten van de gezondheidszorg, doorverwijzing naar psycholoog/psychiater mocht dit nodig zijn en/of kortdurende (overbruggende) begeleiding.

 

Praktijkondersteuning gebeurt in nauw contact met en onder verantwoordelijkheid van uw huisarts. Als team kunnen wij u optimaal begeleiden.