Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 'de Triangel' is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
(077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Telefoonnummer: (077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Recepten

U kunt op verschillende manieren recepten bestellen:

- Voor patienten die bestellen bij apotheek de Goede geldt:

Herhaalrecepten van chronische medicatie kunt u voortaan 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch of via internet aanvragen via apotheek de Goede, ook indien u niet beschikt over een account bij de website van de apotheek

Dit geldt voor alle patiënten van de huisartsen: Lemmens, Marell, Stevens en Thomas die ingeschreven zijn bij apotheek de Goede.

Via de telefoon:

  1. Als een herhaalnummer op het etiket van uw medicijn staat dan kunt u uw medicijnen via de receptenlijn aanvragen: telefoonnummer: 077- 7703349
  2. U wordt gevraagd het herhaalnummer in te toetsen dat op het etiket staat (sluit af met #).
  3. Ter controle wordt gevraagd de vier cijfers van uw geboortejaar in te toetsen (sluit af met #)
  4. Aansluitend worden de medicatiegegevens opgenoemd en voor ieder middel wordt u gevraagd of u een herhaalrecept wil aanvragen. U bevestigt de aanvraag door 1 te kiezen als u dit middel wilt bestellen of door 0 te kiezen als u het genoemde middel niet wilt bestellen
  5. Hierna kan de verbinding worden beëindigd of kan een nieuw herhaalnummer worden ingetoetst.

 

Via internet:

-       Methode 1 (zonder account). Ga naar www.apotheekdegoede.nl  . Kies Apotheek de Goede en ga naar “herhaalservice”. Dan verschijnt een invulscherm waar u het herhaalnummer en uw geboortejaar kunt ingeven.

-       Methode 2 (via uw account). Gaar naar www.apotheekdegoede.nl . Kies Apotheek de Goede en ga naar “login”. Roep hier het overzicht van de door u gebruikte middelen op en geef eenvoudig aan welke middelen u wilt bestellen. Hier is niets aan veranderd, u hebt hiervoor ook geen herhaalnummer nodig.

 

Als u uw medicijnen vóór 12.00 uur ‘s-middags bestelt dan kunt u ze 2 werkdagen later na 12.00 uur in de apotheek ophalen.

Voor vragen en/of opmerkingen staan de medewerkers van Service Apotheek de Goede  voor u klaar (tel.: 077 3732767).

Bewaar de verpakking met het herhaalnummer goed.

 

- Voor patienten die bestellen bij een andere apotheek geldt:

Receptenlijn:                      
Op telefoonnumer 077-326-0078.

Praktijksite:
                        
U kunt zich hier eenmalig aanmelden en vervolgens inloggen via onze praktijksite.

 

Per mail en telefonisch kunt u zo recepten bestellen 24 uur per dag, op het tijdstip dat het ú uitkomt.
Omdat het aan de balie en de telefoon steeds drukker wordt verzoeken wij u alleen nog met de receptenlijn of via de praktijksite uw medicijnen te bestellen.

Medicijnen aangevraagd vóór 12.00 uur kunnen 2 werkdagen daarna na 12.00 uur in de apotheek worden afgehaald. Medicijnen besteld op vrijdag na 17.00 uur of in het weekend kunnen op woensdag na 12.00 uur in de apotheek worden afgehaald.