Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 'de Triangel' is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
(077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Telefoonnummer: (077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Spreekuur

Ochtend en middag spreekuur

In het algemeen is er dagelijks spreekuur tussen 8.00 - 12.00 uur en tussen 15.30 - 16.30 uur.
Een afspraak hiervoor kunt u maken bij de assistentes bij voorkeur in de ochtend.
De assistente zal U enkele vragen stellen om een inschatting te maken van uw klachten en de urgentie hiervan.
Per klacht word er doorgaans een consult van 10 minuten ingepland met uitzondering van enkele complexe klachten.
Mocht U een afspraak willen maken voor meerdere klachten kunt U per 2 klachten een dubbel consult aanvragen.
Geeft U dit graag duidelijk aan bij onze assistentes.

Bij verhindering graag tijdig afbellen, anders zijn wij genoodzaakt u een consult in rekening te brengen.

De huisartsen van huisartsenpraktijk de Triangel streven er naar zoveel mogelijk de eigen patiënten te zien. De assistente zal daarom altijd vragen wie uw eigen huisarts is en U bij deze huisarts proberen in te plannen. In spoedsituaties of in geval van vakantie van de eigen huisarts zult U door een vervangende/waarnemende huisarts gezien worden of door een van de andere vaste huisartsen.

 

Visite/huisbezoek

In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmethoden mogelijk, hierdoor kunnen wij u in de praktijk beter hulp bieden. Echter in sommige uitzonderlijke situaties kan er een vraag zijn voor een visite van de huisarts of assistente.
In een dergelijk geval vragen we u te bellen vóór 11.00 uur. Na 11 uur is het mogelijk dat de visite voor de volgende dag gepland word. Visites worden doorgaans gereden tussen 12.30 - 15.30 uur.

 

Inloop spreekuur

Sinds mei 2013 hebben wij het inloop spreekuur geïntroduceerd. Wij kunnen zo per dag meer patiënten helpen.
U kunt zich hiervoor op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (dus NIET woensdag) aanmelden bij de assistente achter de balie tussen 8.00 - 8.15 uur. Let op! Na 8.15 uur kunt u zich niet meer aanmelden.
U bent hier welkom zonder afspraak en word op volgorde van binnenkomst geroepen door de huisarts die op dan moment beschikbaar is.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor een korte vraag of kleine klacht. Er worden dan ook maar 5 minuten voor u ingepland.
Klachten zoals oorpijn, prikkelhoest, verstuikte of gekneusde gewrichten, spierpijn, pukkels en vlekken, zijn klachten die geschikt zijn voor het inloopspreekuur.
Voor andere klachten dient u een afspraak te maken op het reguliere spreekuur. Vage klachten, langdurig bestaande klachten, psychische klachten, klachten van inwendige organen of klachten waarvoor een uitgebreid of inwendig onderzoek nodig is, zijn  NIET GESCHIKT voor het inloopspreekuur.

Als u twijfelt of een klacht geschikt is voor het inloopspreekuur, kunt u overleggen met de doktersassistente.