Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 'de Triangel' is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
(077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Telefoonnummer: (077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Patientenstop / vervanging

Even voorstellen:

Anja DuchateauxAnja Duchateaux

Sinds 1989 ben ik huisarts. Ik heb in diverse praktijken gewerkt, als praktijkhouder, maar ook als HIDHA (huisarts in loondienst) en waarnemer. 

Behalve de algemene patiëntenzoerg gaat mijn belangstelling uit naar palliatieve zorg en de ouderenzorg. Sinds 2010 ben ik Scen-arts (arst voor Steun en Consultatie bij Euthenasie vraagstukken) en sinds 2015 ben ik kaderarts Palliatieve Zorg. Ik werk als consuent bij het palliatief team van Viecuri en ben verbonden aan het Hospice in Horst.

Ik ben getrouwd en samen met mijn man zorg ik voor katten, kippen en schapen.
Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en keramiek maken.

Mijn visie is dat ik geloof in een open, collegiale samenwerking tussen alle disciplines in de 1e en 2e lijn. Ik ben er van overtuigd dat dit de patiëntenzorg ten goede komt. Ik sta voor een goede zorg voor mijn patiënten en hoop op een goede samenwerking met u. 

Ik wens u een gezond 2018!

 

Karen Willems

Karen Willems

Sinds 2017 ben ik wrkzaam als waarnemend huisarts. Ik woon samen met mijn man, dochter en twee katten in Roermond. Naast mijn werk als huisarts ben ik werkzaam als draagconsulent: ik leer ouders hoe ze hun kindje in een draagzak of draagdoek kunnen dragen. 
Tot en met april ben ik op woensdag en vrijdag werkzaam bij de Triangel. Vanaf eind april mag ik gaan genieten van mijn zwangerschapsverlof.

 


06-10-2017