Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk 'de Triangel' is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
(077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Telefoonnummer: (077) 373 29 50 (vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar)
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Klachtenformulier

Het doel van de klachtenopvang is het, indien mogelijk, wegnemen van de oorzaak van de klacht en het voorkomen van soortgelijke klachten in de toekomst.Mogelijk kan uw klacht bijdragen aan kwaliteitsverbetering van huisartsenpraktijk de Triangel.

Indien u niet tevreden bent over de gang van zaken in onze huisartsenpraktijk, zijn er verschillende manieren om hiermee om te gaan.

De eenvoudigste en vaak ook de snelste oplossing is degene, die naar uw mening uw ongenoegen heeft opgewekt, hierop direct (of naderhand) aan te spreken. Zo'n gesprek kan verhelderend werken en mogelijk de oorzaak van uw klacht wegnemen.

Mocht direct bespreken geen optie zijn of niet het beoogde resultaat hebben, dan kunt u verschillende wegen bewandelen:

1. U kunt uw klacht kenbaar maken door het invullen van onderstaand formulier of door deze klacht op te schrijven en te mailen naar de praktijk; digitaal of per post.
Uw klacht zal dan in eerste instantie worden bekeken door de klachtencommissie. Daarna zal met u contact worden opgenomen om samen te bespreken wat vervolgstappen kunnen zijn. Deze kunnen variëren van een gesprek met de functionaris waar de klacht over gaat, het aanpassn van procedures in de praktijk, tot de klacht voorleggen aan een externe commissie. 
Alle klachten die bij de huisartsenpraktijk binnenkomen worden vanzelfsprekend vertrouwelijk geregistreerd.

2. Vraag advies en bijstand bij EIKpunt (Ervaringen, Informatie en Klachten Gezondheidszorg), postbus 427, 6130 AM, Sittard. Tel: 046 4208079 of 0900 2347070. Email: EIKpunt@huisvoordezorg.nl  Website: www.huisvoordezorg.nl 

3. Dien uw klacht in bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg, postbus 8018, 5601 KA Eindhoven. Tel: 088 0229104   www.skge.nl

Indien u dit wenst, kunt u bij de assistente naar onze klachtenbrochuren vragen.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.